Afbeelding
Block

Watersport

Tussen pakweg april en oktober draait je bedrijf op volle toeren. Maar ook in rustige tijden is het belangrijk om voldoende cashflow te hebben. Je zou graag meer controle willen hebben over je liquide middelen. Zodat je op een gezonde manier kunt ondernemen en investeren.

Krijg grip op je liquide middelen

Je kan hele mooie omzetten draaien en op een goed moment toch problemen met je cashflow krijgen. Wij helpen je graag om dit in goede banen te leiden. Met een liquiditeitsoverzicht heb je altijd realtime inzicht in al je inkomsten en uitgaven, nu en in de toekomst. Je hebt hebt je onkosten goed in beeld en kunt daar gericht op sturen. Je kunt doelgericht nadenken over afdekking of vermindering van risico’s, zoals het aantal schadeposten aan verhuurboten. Ook helpen we jou om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden of te spreiden over meerdere jaren. Dat geeft rust en ruimte om je bedrijf te blijven ontwikkelen.

Afbeelding

Vooruitkijken met een meerjarenbegroting

Ondernemen is vooruitzien. Dat geldt zeker bij langetermijninvesteringen zoals de aanleg van een nieuwe walbeschoeiing of de aanschaf van een nieuwe machine. Een meerjarenbegroting geeft inzicht in de verwachte omzet, inkoop en kosten van je bedrijf voor de komende opeenvolgende boekjaren. Zo kun je zien wat de effecten op korte en langere termijn zijn van besluiten die je neemt. Ook kun je tijdig je koers bijstellen, als dat nodig is. Wij adviseren je daar natuurlijk graag in.

De voordelen van De Vries en Partners

  • Meer rust in je bedrijf door altijd realtime zicht op je financiële middelen
  • Sparren met een accountant met hart voor de watersportbranche
  • Meer rendement door verstandig investeren en slimme bedrijfsvoering
  • Sturen op kosten, afdekken of verminderen van risico’s

Accountant die thuis is in de watersport

Als accountant in het Friese Lemmer raakten we jaren geleden als vanzelf betrokken bij de watersport. Al vele jaren helpen wij watersportbedrijven zoals jacht-en bootverhuurbedrijven, jachthavens en jachtwerven om meer rednement uit hun bedrijf te halen. Wil jij graag contact met een accountant die hart heeft voor de watersport? We maken graag kennis met jou.

Carlo Ortelee

eigenaar van WSC De Brekken in Lemmer

Sinds 1991 ben ik eigenaar van WSC De Brekken. De Vries en Partners doet naast het normale werk de laatste jaren steeds vaker advieswerk. Dus: niet achterom maar juist vooruitkijken. Recentelijk hebben ze voor ons een aandeelhoudersovereenkomst gemaakt. Een complexe klus. Ze zitten overal bovenop, op een prettige manier. Informeel maar toch zakelijk. Prettig is ook dat ze tegenwoordig per 06 en What's app bereikbaar zijn. Met Herman Ruiter heb ik minstens elke maand contact, met assistent Maaike Minks (topper!) heb ik vaker contact, met name als het gaat om operationele zaken.