Afbeelding
Block

MKB

Een hoger rendement is goed voor jou als ondernemer en versterkt de waarde van je onderneming. Wij helpen jou om je rendement te verhogen en onderaan de streep meer over te houden. Wil jij je bedrijf naar een hoger niveau tillen en beter laten renderen? Je kunt op ons rekenen.

Bepaal jouw resultaatbepalers

We onderzoeken wat de resultaatbepalers van jouw bedrijf zijn, dit zijn de cruciale factoren die jouw rendement beïnvloeden. Voor een transportbedrijf is dat het aantal kilometers, voor een installatiebedrijf is dat onder andere het aantal uren en voor een webshop is dat het aantal bezoekers per dag. Resultaatbepalers zijn als knoppen waar je aan kunt draaien om je rendement te verhogen. Elk bedrijf is anders, elke situatie is anders en ook ambities verschillen per ondernemer. We onderzoeken aan welke knoppen jij kunt draaien om het rendement voor jouw bedrijf te verhogen.

Afbeelding
Baukema accountants accountancy

Sturen op cijfers

Met onze tussentijdse rapportages krijg je vervolgens per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo kun je zien wat de resultaten van je handelingen zijn en of bijsturen wenselijk is. Een meerjarenbegroting geeft je vervolgens een helder inzicht in de consequenties van je investeringen op korte en lange termijn. Op basis hiervan kun je jouw investeringsstrategie bepalen. Zodat je op een verstandige manier kunt groeien en je bedrijf beter kunt laten renderen.

Accountant voor het MKB

Al jaren helpen wij MKB- ondernemers om meer rendement uit hun bedrijf te halen. Dat doen we op een persoonlijke manier. Bij ons draait het niet alleen om de cijfers, maar vooral om de mensen die cijfers tot stand brengen. Spreekt jou dat aan?

De voordelen van De Vries en Partners

  • Weten wat de resultaatbepalers van je bedrijf zijn
  • Sturen op feiten en cijfers
  • Regelmatig contact met je eigen contactpersoon
  • Advies voor slim en verstandig investeren
  • Klankbord: en altijd eerlijke en directe feedback
  • Deskundig advies bij koop en verkoop van je bedrijf
Afbeelding