Afbeelding
Block

Landbouwmechanisatie

Je bent eigenaar van een landbouwmechanisatiebedrijf en wil meer rendement uit je bedrijf. Je wil meer grip op je voorraadbeheer, vaker inzicht in je cijfers en meer regie over je bedrijf. Zodat je kunt beslissen op basis van feiten in cijfers in plaats van op intuïtie. Maar hoe pak je dat aan en waar haal je die tijd vandaan?

Altijd inzicht met tussentijdse rapportages

De tussentijdse rapportage is een belangrijk instrument om te sturen op betere prestaties en meer rendement. Elke maand krijg je een overzicht van je bedrijfsresultaten en elke 3 maanden een kwartaalrapportage. Je hebt direct inzicht in de marges per discipline, product of dienst van de verkoopafdeling en de werkplaats. Ook zijn de resultaten per monteur en per vertegenwoordiger inzichtelijk.

Afbeelding

Vergelijk je resultaten met collega-bedrijven

Met onze benchmark kun je maandelijks je bedrijfsprestaties vergelijken met de resultaten van collega-bedrijven. Je kunt je bedrijf met de hele groep vergelijken en met bedrijven die qua structuur en omvang erg op jouw bedrijf lijken.Onze benchmark levert jou een schat aan informatie op basis waarvan je de prestaties van je bedrijf continu kunt verbeteren.

Afbeelding

Je bedrijf gereedmaken voor overname

Overweeg jij om je bedrijf te verkopen? We hebben veel ervaring met het begeleiden van verkooptrajecten in de lmb-branche. We behartigen jouw belangen naar derde partijen zoals de koper en de bank en adviseren wij jou in elke fase van het proces.

Stuur niet langer op gevoel, maar op feiten & cijfers

Als LMB-specialist weten wij wat er speelt binnen een landbouwmechanisatiebedrijf en hoe je de financiële bedrijfsvoering aan moet sturen. Met onze ervaring, expertise en tools helpen wij jou om meer rendement te halen uit jouw landbouwmechanisatiebedrijf. We hebben de know how om de cijfers te interpreteren en op basis daarvan te sturen op een hoger rendement. Want meten is weten.

Wil jij als LMB-ondernemer meer rendement, minder tegenvallers, meer rust, en meer zekerheid. Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij helpen veel landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland bij het optimaliseren van hun rendement.

De voordelen van De Vries & Partners

  • Altijd weten waar je staat met je bedrijf dankzij tussentijdse rapportages
  • Kunnen sparren met een accountant met kennis van de lmb-branche
  • Via de benchmark maandelijks je bedrijfsprestaties kunnen vergelijken met de concurrent
  • Professionele begeleiding bij het verkoopproces van je bedrijf
  • Deskundig advies van een accountant & specialist in LMB-bedrijfvoering
  • Effectief kunnen sturen op feiten & cijfers voor meer rendement
  • Deskundig advies bij koop en verkoop van LMB -bedrijf
Afbeelding

Martijn Heijboer

eigenaar van Mecha-Service in Emmeloord

Bij De Vries & Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit
Onze ervaring met De Vries en Partners is bijzonder goed. Bij De Vries en Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit. Dat betekent ook dat ik echt met mijn vraagstukken bij hen terecht kan. Het contact is heel prettig en laagdrempelig, je krijgt gelijk degene aan telefoon die je vraag kan beantwoorden.
De administratiesoftware heeft zeer uitgebreide mogelijkheden. Met de benchmark en de tussentijdse rapportages weet je altijd waar je staat als bedrijf.