door te sturen op feiten & cijfers:

  • Met onze tussentijdse rapportages krijg je per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo weet je wat er binnen je bedrijf gebeurt.
  • Met onze benchmark zie je maandelijks hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van andere landbouwmechanisatiebedrijven. Zo weet je waar jouw bedrijf staat.
  • We zijn als accountant gespecialiseerd in de bedrijfsvoering van landbouwmechanisatiebedrijven. Met onze vakkennis kunnen we effectief sturen op feiten & cijfers.


Stuur je bedrijf niet langer op je onderbuikgevoel. Stuur je bedrijf op feiten & cijfers. Voor betere prestaties en meer rendement!


Zó werken wij: 

Sturen op basis van tussentijdse rapportages
Elke maand krijg je een overzicht van je bedrijfsresultaten en elke 3 maanden een uitgebreide kwartaalrapportage met vergelijkende kengetallen. Je hebt direct inzicht in de marges van de onderdelen, nieuwe en gebruikte machines en d eproductieve uren. Ook zijn de resultaten per monteur en per vertegenwoordiger inzichtelijk. De tussentijdse rapportage is een belangrijk instrument om te sturen op betere prestaties en meer rendement.

Prestaties verbeteren met de Benchmark
Veel eigenaren van een LMB willen beschikken over vergelijkende cijfers. Wij kunnen die bieden.Met onze benchmark kun je per kwartaal je bedrijfsprestaties vergelijken met de resultaten van collega-bedrijven. De benchmark levert een schat aan informatie op basis waarvan je de prestaties van je bedrijf continu kunt verbeteren.

Accountant & specialist in LMB- bedrijfsvoering
Wij zijn LMB Accountants: al meer dan 15 jaar zijn wij als accountant gespecialiseerd in LMB-bedrijfsvoering. Wij weten hoe een landbouwmechanisatiebedrijf in elkaar zit en hoe je de financiële bedrijfsvoering aan moet sturen. We hebben de know how om de cijfers te interpreteren en op basis daarvan te sturen op een hoger rendement.  


Enthousiaste klanten over De Vries & Partners

‘Wanneer je niks weet, kun je ook niet sturen’


“Elke maand komt Martin langs met de tussentijdse rapportage. Die vergelijken we met het verslag van de maand daarvoor. Zo krijgen we inzichtelijk wat er die maand gebeurd is en waar de marges zitten. De benchmark geeft daarnaast inzicht in wat je wel en wat je niet goed doet. Het dwingt je ook om maandelijks stil te staan bij je cijfers en je niet te laten leiden door de waan van de dag. Op deze manier kun je sturen op je cijfers. Wanneer je niks weet, kun je ook niet sturen.

Wij doen onze administratie zelf. Martin komt elke maand langs om controles uit te voeren. Dat is erg belangrijk voor ons. Een klein foutje dat je over het hoofd ziet kan op langere termijn grote gevolgen hebben. Nu weten we zeker dat alles klopt.

De Vries en Partners is ook onze sparringpartner. Zij doen dit voor veel meer LMB-klanten en hoeven het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden. Zij weten hoe een landbouwmechanisatiebedrijf in elkaar zit. Daardoor kunnen we op niveau met hen sparren.”

Martien Visser, Eigenaar Martien Visser Mechanisatie in Joure

‘Bij De Vries & Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit’

“Onze ervaring met De Vries en Partners is bijzonder goed. Bij De Vries en Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit. Dat betekent ook dat ik echt met mijn vraagstukken bij hen terecht kan. Het contact is heel prettig en laagdrempelig, je krijgt gelijk degene aan telefoon die je vraag kan beantwoorden.

De administratiesoftware heeft zeer uitgebreide mogelijkheden. Met de benchmark en de tussentijdse rapportages weet je altijd waar je staat als bedrijf.  Zo hebben we direct inzichtelijk wat we goed doen en welke dingen beter kunnen. De Vries en Partners is specialist op ons vakgebied. Als geen ander achterhalen zij de feiten achter de cijfers. Dat maakt hun advies van grote waarde voor ons bedrijf.”

Martijn Heijboer, eigenaar van Mecha-Service in Emmeloord

De voordelen van de LMB Accountant

  • Altijd inzicht in waar je staat met je bedrijf
  • Vergelijk met concurrent met de benchmark
  • Accountant die weet wat er speelt in de landbouwmechanisatiebedrijf
  • Meer rendement door te sturen op feiten &  cijfers


Wil jij je bedrijfsresultaten verbeteren?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons (telefoonnummer), of laat ons contact met jou opnemen:

Formulier

We gaan graag met jou in gesprek!

Herman Ruiter en Martin de Vries

Ontwerp: Mijnvormgever.nl

<h4>dvpaa.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.dvpaa.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/voor-wie">Voor wie</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/mkb">MKB</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/landbouwmechanisatiebedrijven-(lmb)">Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB)</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/starters">Starters</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/actueel">Actueel</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/diensten">Diensten</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/onzediensten">Onze diensten</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/diensten-jaarrekeningen">Jaarrekeningen samenstellen</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/tussentijdse-rapportages">Tussentijdse rapportages</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/bedrijfsadvies">Bedrijfsadvies</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/online-boekhouding">(Online) boekhouding</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/salarisadministratie-uitbesteden">Salarisadministratie uitbesteden</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/belastingaangiften">Belastingaangiften</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/hulp-bij-de-aan--of-verkoop-van-een-onderneming">Hulp bij de aan- of verkoop van een onderneming</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/second-opinion-">Second opinion </a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/http://dhz.dvpaa.nl/">Zelf berekenen</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/ferienwohnung">Ferienwohnung</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/referenties">Referenties</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/overons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/over-ons">Over ons</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/team">Team</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/inloggen">Inloggen</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-lemmer">Vestiging Lemmer</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-steenwijk">Vestiging Steenwijk</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/eeserveste">Eeserveste</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier">Contactformulier</a><br /> --<a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-bedankt">Contactformulier bedankt</a><br /> --<a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-foutmelding">Contactformulier foutmelding</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/klokkenluidersregeling">Klokkenluidersregeling</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/klachtenregeling">Klachtenregeling</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/belmeterug-foutmelding">foutmelding</a><br /> -<a href="https://www.dvpaa.nl/belmeterug-bedankt">bedankt</a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/rendement"><b>Haal m&eacute;&eacute;r rendement uit je landbouwmechanisatiebed</b></a><br /> <a href="https://www.dvpaa.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />