De Vries & Partners en landbouwmechanisatiebedrijf:

Meer rendement uit je bedrijf

Een hoger rendement is goed voor jou als ondernemer en versterkt de waarde van je onderneming. Wij helpen jou om je rendement te verhogen en onderaan de streep meer over te houden. Zo helpen wij jou om je rendement te verhogen : We onderzoeken wat de resultaatbepalers van jouw bedrijf zijn, dit zijn de cruciale factoren die jouw rendement beïnvloeden. Voor een transportbedrijf is dat het aantal kilometers, voor een installatiebedrijf is dat onder andere het aantal uren en voor een webshop is dat het aantal bezoekers per dag. Resultaatbepalers zijn als knoppen waar je aan kunt draaien om je rendement te verhogen. Een voorbeeld: je bent eigenaar van een winkel en je resultaatbepaler is het aantal klanten per dag. Stel dat de gemiddelde besteding per klant € 25,- is. Een hogere gemiddelde klantbesteding betekent een directe verbetering van jouw rendement. Hier kun je op sturen. De vaste kosten veranderen hier niet door. Nog een voorbeeld: je bent eigenaar van een autogarage. Jouw medewerkers ruimen na elke reparatie de werkplaats op. Die werkzaamheden worden niet altijd doorberekend naar de klant. Een correctie op het aantal doorberekende uren kan leiden tot meer rendement. Per medewerker kan dat behoorlijk oplopen.Elk bedrijf is anders, elke situatie is anders en ook ambities verschillen per ondernemer. We onderzoeken aan welke knoppen jij kunt draaien om het rendement voor jouw bedrijf te verhogen. Met onze tussentijdse rapportages krijg je vervolgens per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo kun je zien wat de resultaten van je handelingen zijn en of bijsturen wenselijk is. Het verleden kun je niet beïnvloeden, de toekomst wel Natuurlijk kunnen we leren uit de historie van je bedrijf, maar onze focus ligt op de toekomst. De toekomst kunnen we beïnvloeden, daarom kijken we vooruit.

Meer rendement uit je LMB-bedrijf

Als LMB-specialist weten wij wat er speelt binnen een landbouwmechanisatiebedrijf. Met onze ervaring, expertise en tools helpen wij jou om meer rendement te halen uit jouw landbouwmechanisatiebedrijf. Want meten is weten. Zo helpen wij jou om je rendement te verhogen : Met onze tussentijdse rapportages krijg je per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo weet je wat er binnen je bedrijf gebeurt. Met onze benchmark zie je maandelijks hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van andere landbouwmechanisatiebedrijven. Zo weet je waar jouw bedrijf staat. We zijn als accountant gespecialiseerd in de bedrijfsvoering van landbouwmechanisatiebedrijven. Met onze vakkennis kunnen we effectief sturen op feiten & cijfers. Stuur niet op onderbuikgevoel, stuur op cijfers! Dat zorgt voor meer rendement, minder tegenvallers, meer rust, en meer zekerheid. Als gespecialiseerd LMB-accountant helpen we jou daar graag bij!

Prinsjesdag, vol verwachting klopt ons hart

Het is weer bijna zover, Prinsjesdag, de derde dinsdag van september. De dag waarop we te horen krijgen hoe goed het nu met ons kleine Nederland gaat, dat we eigenlijk niet mogen klagen, want we gaan er allemaal weer op vooruit. De dag die steeds meer in het teken staat van de hoeden. De plannen zijn toch al uitgelekt en inmiddels al bekritiseert door de oppositie. Maar wat valt er te bekritiseren als er een gemiddelde koopkrachtstijging van 1,5 procent wordt verwacht. Eigenlijk heel veel, gezien de veranderingen die in het nieuwe belastingplan staan. Eigen woning Zo zal er waarschijnlijk afbouw komen van aftrekposten, waaronder ook de hypotheekrenteaftrek valt. Dit kan grote gevolgen hebben voor huizenbezitters, waarbij de belastingteruggaaf is essentieel onderdeel is van de huishoudpot. Ook de wet “Hillen” zal worden aangepakt in 2019. Waar vanaf 2005 woningeigenaren met een geringe of helemaal geen hypotheek op de woning geen inkomen uit eigen woning hadden, zal dat vanaf 2019 veranderen. Gefaseerd zal de komende jaren deze aftrek afgebouwd worden, waardoor het inkomen uit eigen woning maximaal het eigenwoningforfait zal worden. Met als gevolg dat bijvoorbeeld vervroegd aflossen van uw hypotheek in de toekomst niet altijd aantrekkelijk zal zijn. BTW Vanaf 1 januari 2019 zal het lage btw-tarief verhoogd worden van 6% naar 9%. De appels en peren worden dus duurder, maar ook de vakantie of de kapper. Voor de particulier is er wel een compensatie door middel van een lager tarief bij de inkomstenbelasting. Voor ondernemers is het nog maar de vraag of de omzet gelijk gaat blijven. Verliesverrekening De mogelijkheid om verliezen te verrekenen met toekomstige winsten zal verlaagd worden van 9 jaar tot 6 jaar voor de vennootschapsbelasting. Vooral voor start-ups betekent het dat men sneller winstgevend moet worden om hiervan gebruik te kunnen maken. Uitkeren dividend in box 2 Voor de directeur-groot aandeelhouder kan het voordelig zijn om in 2018 of 2019 dividend uit te keren. Het huidige percentage in box 2 van 25% wordt in 2020 verhoogd naar 27,3% en in 2021 naar 28,5%. Maar een keerzijde van deze maatregel is dat in een besloten vennootschap liquide middelen zullen afnemen. Deze wijzigingen en alle andere wijzigingen kunnen van grote invloed zijn op u, zowel privé als ook zakelijk. Om goed 2019 in te gaan, raad ik u dan ook aan om contact op te nemen met uw adviseur, zodat u in 2019 niet voor verrassingen komt te staan.

Top <h4>dvpaa.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/meer-rendement/">Meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/mkb/">Midden & Klein Bedrijf (MKB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/landbouwmechanisatiebedrijven-lmb/">Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/diensten/">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/team/">Team</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/inloggen/">Inloggen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-lemmer/">Vestiging Lemmer</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-steenwijk/">Vestiging Steenwijk</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klokkenluidersregeling/">Klokkenluidersregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klachtenregeling/">Klachtenregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/overzicht/">Landingspagina's</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/lmb-accountant/">LMB-Accountant voor meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-lmb/">Contactformulier LMB</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/financieel-verantwoord-ondernemen/">Financieel Verantwoord Ondernemen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/goed-plannen-is-goed-besparen/">Goed plannen is goed besparen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-vol-verwachting-klopt-ons-hart/">Prinsjesdag, vol verwachting klopt ons hart</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/wijziging-renteafspraken-krediet-rabobank/">Wijziging renteafspraken krediet Rabobank</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-belastingplannen-het-d-woord/">Prinsjesdag, belastingplannen, het D-woord</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dure-auto-s-rijden-of-eerder-stoppen-met-werken/">Dure auto\'s rijden of eerder stoppen met werken?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dividendbelasting-afschaffing-gaat-niet-door-hoe-dan-wel-minder-belasting-betalen/">Dividendbelasting afschaffing gaat niet door, hoe dan wel minder belasting betalen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/uw-winkelpand-als-pensioen-of-als-molensteen/">Uw winkelpand als pensioen of als molensteen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/investeren-voor-de-onderneming-of-voor-belastingaftrek/">Investeren, voor de onderneming of voor belastingaftrek?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/test/">test</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/rel/landbouwmechanisatiebedrijf/">landbouwmechanisatiebedrijf</a></li> </ul>