Over ons

De Vries & Partners

Het accountantskantoor De Vries & Partners Accountants en Adviseurs B.V. werd opgericht in 1971 in Lemmer. In 2002 nam het bedrijf de vestiging in Steenwijk over. Deze vestiging telde veel landbouwmechanisatiebedrijven onder haar klanten. Het accountantskantoor is sindsdien uitgegroeid tot een grote landelijke speler voor deze branche. AA Accountants Martin de Vries en Herman Ruiter raakten in 1999 bij het accountantskantoor betrokken als medewerker en zijn sinds 2006 eigenaar. Sinds oktober 2018 is ook fiscalist Dennis van Marle mede-eigenaar.

Vestigingen met een lage drempel
Per 1 oktober hebben de eigenaren van De Vries & Partners het kantoor Baukema Accountants in Leeuwarden overgenomen. De Vries & Partners en Baukema Accountants vormen één kantoororganisatie met in totaal drie vestigingen en een team van 26 gedreven medewerkers. Deze opschaling biedt ruimte om nieuwe specialisten aan te trekken die meer complexe vraagstukken op kunnen pakken. Natuurlijk blijft onze benadering wel gewoon kleinschalig: elke vestiging behoudt haar laagdrempelige karakter.

Baukema Accountants & Adviseurs

Het accountantskantoor Baukema Accountants en Adviseurs werd in 2003 opgericht door Klaas Baukema. Het bedrijf begon als eenmansbedrijf en hield vanaf de eerste dag kantoor in het huidige pand aan het Engelseplein in Leeuwarden. Zowel het personeels- als het klantenbestand maakte in de daarop volgende jaren een organische groei door. Baukema was vanaf het eerste jaar ook actief op Ameland en opende een dag per week een vestiging in Nes.

Accountant in Friesland, de Noordoostpolder, Ameland en Overijssel
Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), starters, eenmanszaken, landbouwmechanisatiebedrijven (LMB), installatiebedrijven, recreatiebedrijven, bouwbedrijven, transportbedrijven, de agrarische sector, watersportbedrijven, vrije beroepen en instellingen en de detailhandel. Het werkgebied beslaat uit Friesland, de Noordoostpolder, Ameland en de kop van Overijssel.