Sven Norberhuis

Assistent Accountant

Als Assistent Accountant heb ik veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Zo verzorg ik iedere maand of kwartaal voor een vaste groep bedrijven de aangifte omzetbelasting. Ik stel jaarrekeningen samen en verzorg ik aangiftes inkomstenbelasting voor een heel diverse groep klanten. Daarnaast zoek ik zaken uit en bereid ik dingen voor waarmee de accountant klantspecifieke vragen en problemen kan oplossen.

Ik haal heel veel energie uit het doorgronden van financiële vraagstukken voor onze klanten. Iedere dag is anders omdat je te maken krijgt met veel verschillende soorten klanten en werkzaamheden. Hierdoor krijg je te maken met veel verschillende sectorspecifieke situaties en kom je in contact met veel verschillende persoonlijkheden. Het continu schakelen en opdoen van verschillende informatie maakt het werk erg uitdagend.

Samen met de accountant en andere specialisten (bijvoorbeeld op het gebied van salarissen of fiscale vraagstukken) vind ik het leuk om te streven naar de best mogelijke dienstverlening voor de klant.

Afbeelding

Al van jongs af aan ben ik een groot voetballiefhebber: ik kijk graag voetbal en ik speel graag voetbal. Daarnaast ben ik binnen de voetbalvereniging in veel rollen actief (geweest) als vrijwilliger. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van de bourgondische levensstijl, ik ben graag samen met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.