Hendrik Koops

Assistent Accountant

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse cijfers en het verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting. Verder beantwoord ik veel vragen van ondernemers en Duitse particulieren over hun administratie en alle soorten belastingen. Als Assistant Accountant heb ik een signaleringsfunctie. Ik let dus altijd goed op of ik nuttige adviezen kan geven. Denk aan mogelijkheden om de administratie te verbeteren, risico’s in te perken of subsidies aan te vragen. Ik ga graag naar mijn werk, de sfeer is goed en iedereen staat altijd voor elkaar klaar.
Het mooiste van het werk zelf is de afwisseling en het vele contact met de klanten. Het ene moment werk je voor een recyclingfabriek, dan weer voor een varkens- of kippenhouder en vervolgens weer voor een akkerbouwer of winkelier. Alle branches hebben hun bijzonderheden.

Afbeelding

Samen met mijn vriendin reis ik het liefst de hele wereld rond, we gaan graag naar een voetbalstadion, uit het eten of naar een concert. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Thuis vind ik het leuk om te lezen of even met het aquarium bezig te zijn.

Afbeelding