Meer rendement voor jouw bedrijf

Een hoger rendement is goed voor jou als ondernemer en versterkt de waarde van je onderneming. Wij helpen jou om je rendement te verhogen en onderaan de streep meer over te houden.

 

Zo helpen wij jou om je rendement te verhogen :

 • We onderzoeken wat de resultaatbepalers van jouw bedrijf zijn, dit zijn de cruciale factoren die jouw rendement beïnvloeden. Voor een transportbedrijf is dat het aantal kilometers, voor een installatiebedrijf is dat onder andere het aantal uren en voor een webshop is dat het aantal bezoekers per dag.


  Resultaatbepalers zijn als knoppen waar je aan kunt draaien om je rendement te verhogen.


  Een voorbeeld: je bent eigenaar van een winkel en je resultaatbepaler is het aantal klanten per dag. Stel dat de gemiddelde besteding per klant € 25,- is. Een hogere gemiddelde klantbesteding betekent een directe verbetering van jouw rendement. Hier kun je op sturen. De vaste kosten veranderen hier niet door.


  Nog een voorbeeld: je bent eigenaar van een autogarage. Jouw medewerkers ruimen na elke reparatie de werkplaats op. Die werkzaamheden worden niet altijd doorberekend naar de klant. Een correctie op het aantal doorberekende uren kan leiden tot meer rendement. Per medewerker kan dat behoorlijk oplopen.

  Elk bedrijf is anders, elke situatie is anders en ook ambities verschillen per ondernemer. We onderzoeken aan welke knoppen jij kunt draaien om het rendement voor jouw bedrijf te verhogen.

 • Met onze tussentijdse rapportages krijg je vervolgens per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo kun je zien wat de resultaten van je handelingen zijn en of bijsturen wenselijk is.
   

Het verleden kun je niet beïnvloeden, de toekomst wel

Natuurlijk kunnen we leren uit de historie van je bedrijf, maar onze focus ligt op de toekomst. De toekomst kunnen we beïnvloeden, daarom kijken we vooruit. 

‘Met heldere afspraken over de inrichting van de boekhouding besparen we veel tijd en geld'

Met Herman en Dennis hebben wij onze bedrijfsstructuur aangepast en heldere afspraken gemaakt over de inrichting van de boekhouding. Op basis van een gemaakte begroting werd onderbouwd hoe de keuzes zouden uitpakken. Gedurende het hele boekjaar hebben we volgens deze begroting gewerkt en dat is ons uitstekend bevallen. Je komt nooit voor verrassingen te staan, je weet vrij snel of de gekozen weg de juiste is of hoe genomen initiatieven uitpakken.

Arjan Oosterhof, eigenaar Oosterhof Elektro te Steenwijk
Top <h4>dvpaa.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/meer-rendement/">Meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/mkb/">Midden & Klein Bedrijf (MKB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/landbouwmechanisatiebedrijven-lmb/">Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/diensten/">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/team/">Team</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/inloggen/">Inloggen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-lemmer/">Vestiging Lemmer</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-steenwijk/">Vestiging Steenwijk</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klokkenluidersregeling/">Klokkenluidersregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klachtenregeling/">Klachtenregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/overzicht/">Landingspagina's</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/lmb-accountant/">LMB-Accountant voor meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-lmb/">Contactformulier LMB</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/financieel-verantwoord-ondernemen/">Financieel Verantwoord Ondernemen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/goed-plannen-is-goed-besparen/">Goed plannen is goed besparen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-vol-verwachting-klopt-ons-hart/">Prinsjesdag, vol verwachting klopt ons hart</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/wijziging-renteafspraken-krediet-rabobank/">Wijziging renteafspraken krediet Rabobank</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-belastingplannen-het-d-woord/">Prinsjesdag, belastingplannen, het D-woord</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dure-auto-s-rijden-of-eerder-stoppen-met-werken/">Dure auto\'s rijden of eerder stoppen met werken?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dividendbelasting-afschaffing-gaat-niet-door-hoe-dan-wel-minder-belasting-betalen/">Dividendbelasting afschaffing gaat niet door, hoe dan wel minder belasting betalen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/uw-winkelpand-als-pensioen-of-als-molensteen/">Uw winkelpand als pensioen of als molensteen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/investeren-voor-de-onderneming-of-voor-belastingaftrek/">Investeren, voor de onderneming of voor belastingaftrek?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/test/">test</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/rel/landbouwmechanisatiebedrijf/">landbouwmechanisatiebedrijf</a></li> </ul>