Haal méér rendement uit je landbouwmechanisatiebedrijf

Dit is onze aanpak:

 • Met onze tussentijdse rapportages krijg je per kwartaal actueel inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zo weet je wat er binnen je bedrijf gebeurt.  Elke 3 maanden krijg een uitgebreide kwartaalrapportage met vergelijkende kengetallen. Je hebt direct inzicht in de marges van de onderdelen, nieuwe en gebruikte machines en de productieve uren. Ook zijn de resultaten per monteur en per vertegenwoordiger inzichtelijk. De tussentijdse rapportage is een belangrijk instrument om te sturen op betere prestaties en meer rendement.

 • Met onze benchmark zie je hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van andere landbouwmechanisatiebedrijven. Zo weet je waar jouw bedrijf staat.


  Veel eigenaren van een LMB willen beschikken over vergelijkende cijfers. Wij kunnen die bieden. Met onze benchmark kun je per kwartaal je bedrijfsprestaties vergelijken met de resultaten van collega-bedrijven. De benchmark levert een schat aan informatie op basis waarvan je de prestaties van je bedrijf continu kunt verbeteren.

 • We zijn als accountant gespecialiseerd in de bedrijfsvoering van landbouwmechanisatiebedrijven. Met onze vakkennis kunnen we effectief sturen op feiten & cijfers.


  Wij  al meer dan 15 jaar zijn wij als accountant gespecialiseerd in LMB-bedrijfsvoering. Wij weten hoe een landbouwmechanisatiebedrijf in elkaar zit en hoe je de financiële bedrijfsvoering aan moet sturen. We hebben de know how om de cijfers te interpreteren en op basis daarvan te sturen op een hoger rendement.  
Wanneer je niks weet, kun je ook niet sturen

‘De tussentijdse rapportages dwingen ons om maandelijks stil te staan bij de cijfers. Wanneer je niks weet, kun je ook niet sturen. Martin komt elke maand langs om controles uit te voeren. Dat is erg belangrijk voor ons. Een klein foutje kan op langere termijn grote gevolgen hebben. Nu weten we zeker dat alles klopt.’

Martien Visser, eigenaar Martien Visser Mechanisatie in Joure
Bij De Vries & Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit

‘Bij De Vries en Partners weten ze exact hoe mijn bedrijf in elkaar zit. Dat betekent ook dat ik echt met mijn vraagstukken bij hen terecht kan. De Vries en Partners is specialist op ons vakgebied. Als geen ander achterhalen zij de feiten achter de cijfers. Dat maakt hun advies van grote waarde voor ons bedrijf.’

Martijn Heijboer, eigenaar van Mecha-Service in Emmeloord

De voordelen van de LMB Accountant:

 • Altijd inzicht in waar je staat met je bedrijf
 • Direct vergelijken mogelijk met concurrent met onze benchmark
 • Accountant die weet wat er speelt bij een landbouwmechanisatiebedrijf
 • Meer rendement en betere prestaties door te sturen op feiten &  cijfers

 

Stuur op feiten
voor betere prestaties
en meer rendement.

Maak een afspraak

Top <h4>dvpaa.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/meer-rendement/">Meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/mkb/">Midden & Klein Bedrijf (MKB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/landbouwmechanisatiebedrijven-lmb/">Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/diensten/">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/team/">Team</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/inloggen/">Inloggen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-lemmer/">Vestiging Lemmer</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klokkenluidersregeling/">Klokkenluidersregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klachtenregeling/">Klachtenregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/overzicht/">Landingspagina's</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/lmb-accountant/">LMB-Accountant voor meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-lmb/">Contactformulier LMB</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/financieel-verantwoord-ondernemen/">Financieel Verantwoord Ondernemen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/goed-plannen-is-goed-besparen/">Goed plannen is goed besparen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-vol-verwachting-klopt-ons-hart/">Prinsjesdag, vol verwachting klopt ons hart</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/wijziging-renteafspraken-krediet-rabobank/">Wijziging renteafspraken krediet Rabobank</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-belastingplannen-het-d-woord/">Prinsjesdag, belastingplannen, het D-woord</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dure-auto-s-rijden-of-eerder-stoppen-met-werken/">Dure auto\'s rijden of eerder stoppen met werken?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dividendbelasting-afschaffing-gaat-niet-door-hoe-dan-wel-minder-belasting-betalen/">Dividendbelasting afschaffing gaat niet door, hoe dan wel minder belasting betalen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/uw-winkelpand-als-pensioen-of-als-molensteen/">Uw winkelpand als pensioen of als molensteen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/investeren-voor-de-onderneming-of-voor-belastingaftrek/">Investeren, voor de onderneming of voor belastingaftrek?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/test/">test</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/rel/landbouwmechanisatiebedrijf/">landbouwmechanisatiebedrijf</a></li> </ul>