Afbeelding
Block

Jaarrekeningen

Je jaarrekening is een belangrijke bron van informatie, voor jou als ondernemer, maar natuurlijk ook voor derden (bank, Belastingdienst).

Je ziet waar je staat met jouw bedrijf of organisatie, en mede op basis van hiervan kun je belangrijke beslissingen nemen over bijvoorbeeld uitbreiding of het doen van investeringen. Je jaarrekening is ook belangrijk als informatiebron, bijvoorbeeld bij de verkoop van je bedrijf.

Daarnaast kunnen we de jaarrekening gebruiken bij het toetsen en vergelijken met branchegenoten. Op die manier krijg je meer inzicht in de prestaties en kansen van je onderneming.

Wij stellen de jaarrekening voor je samen middels een volledig geautomatiseerd en digitaal proces. De rapportage leveren wij vervolgens via ‘SBR’ aan bij de bank, belastingdienst, KVK en CBS. Jij ontvangt van ons de jaarrekening digitaal. Desgewenst kun je de jaarrekening ook op papier ontvangen. Als de jaarrekening klaar is, verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Voor de BV’s maken wij vervolgens de publicatiestukken die bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd dienen te worden.