Diensten

Jaarrekeningen samenstellen

Wij stellen de jaarrekening voor je samen middels een volledig geautomatiseerd en digitaal proces. De rapportage leveren wij vervolgens via ‘SBR’ aan bij de bank, belastingdienst, KVK en CBS. Jij ontvangt van ons de jaarrekening digitaal. Desgewenst kun je de jaarrekening ook op papier ontvangen. Als de jaarrekening klaar is, verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Voor de BV’s maken wij vervolgens de publicatiestukken die bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd dienen te worden.

Tussentijdse rapportages

Een tussentijdse rapportage is een belangrijk stuurmiddel voor je onderneming. Je kunt kiezen voor kwartaalrapportages of maandrapportages. Het voordeel hiervan is dat je gedurende het hele boekjaar kunt zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Dat geeft jou handvaten om tussentijds actief en gericht bij te sturen.

Bedrijfsadvisering

Als ondernemer ben je bezig met die zaken waar je goed in bent. Het organiseren van je administratie, het fiscaal gunstig ondernemen en de zorg voor een goede liquiditeit komen vaak op de tweede plaats. En dat zijn nu juist de dingen waar wij goed in zijn.


Op deze werkgebieden kunnen wij je adviseren:

•    fiscale zaken, ondernemersstructuren, financiering, opzetten en inrichten van administraties, sociale wetgeving en oudedagsvoorzieningen
•    (hulp bij) opstellen van exploitatiebegrotingen
•    bedrijfswaarderingen bij overdracht van ondernemingen
•    diverse verzekeringen waaronder AOV, lijfrente, bankspaarhypotheek
•    gunstige situaties in relatie tot zorg-, kinderopvang, huurtoeslag en inkomensafhankelijke combinatiekorting


Voor specialistische vraagstukken die buiten ons vakgebied liggen kunnen wij altijd een beroep doen op onze partners.

 

(Online) boekhouding

Zelf je boekhouding bijhouden? Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke online boekhoudsysteem. Via een overzichtelijk dashboard heb je inzicht in al je relevante bedrijfsinformatie. Zo zie je altijd direct hoe je bedrijf ervoor staat. In een handomdraai maak je online je eigen verkoopfacturen.


Het dashboard geeft inzicht in:

•    de maandcijfers
•    de openstaande facturen
•    een betaalbestand
•    inzicht in de 10 grootste kostenposten
•    een volledig overzicht hoe je onderneming er voor staat


Jouw voordelen:

•    hoge functionaliteit tegen een aantrekkelijke en vaste prijs
•    snel en simpel zelf online de verkoopfacturen maken
•    altijd inzicht in hoe je bedrijf er voor staat
•    een betrokken partner die een compleet dienstenpakket levert met 1 contactpersoon die alles voor jou regelt


Kosten online boekhouden

Je kunt van online boekhouden gebruikmaken middels een abonnement. De kosten hiervan variëren en zijn afhankelijk van jouw wensen. De basisversie kost € 25,- per maand.

 

Salarisadministratie

Je kunt je salarisadministratie aan ons uitbesteden. Wij doen elke maand loonaangifte en zorgen ervoor dat het juiste bedrag aan loonheffingen aan de belastingdienst afgedragen wordt. Daarnaast verzorgen we de loonstroken. Zowel de werkgever als de werknemer krijgen een eigen inlogcode waarmee zij onder andere de loonstrook, contracten en loonheffingsverklaringen kunnen raadplegen.

Belastingaangiften

Wij verzorgen diverse belastingaangiften waaronder:

•    BTW
•    inkomstenbelasting
•    vennootschapsbelasting
•    loonheffing
•    schenk- en erfbelasting
•    dividendbelasting

Hulp bij aan- of verkoop van een onderneming

Bij het aan- of verkopen van je onderneming kun je gebruikmaken van onze expertise en ervaring als professioneel accountant.

Begeleiding in elke fase

Met een heldere gestructureerde aanpak helpen en adviseren wij jou in elke fase van het proces. Wij helpen jou om een transactie te realiseren tegen de meest optimale voorwaarden. We treden op als jouw belangenbehartiger tegenover de koper of verkoper en derde partijen zoals de bank of een hypotheekverstrekker.

Aandeelhoudersovereenkomst

Wij stellen de aandeelhoudersovereenkomst of een VOF-contract voor je op. Hierin leg je belangrijke afspraken vast over zaken zoals de winstverdeling, de verdeling van bevoegdheden of wat te doen wanneer een van jullie arbeidsongeschikt wordt.

Second opinion

Twijfel je aan het advies van je huidige accountant? Of wil je graag dat een andere accountant eens met een frisse blik naar jouw boekhouding kijkt? Bij ons kun je terecht voor een second opinion.

Wij vragen je om een aantal relevante gegevens mee te nemen voor het gesprek, zoals de jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting van de laatste 2 jaar en de polissen van alle verzekeringen (met name inzake de arbeidsongeschiktheid en voor het pensioen). We analyseren deze gegevens en gaan daarover met jou in gesprek. Wij geven je onze visie en advies. Natuurlijk kun je met al je vragen bij ons terecht. Van dit gesprek is het eerste anderhalf uur gratis.

'Met de goede adviezen van Martin bespaar ik veel geld'

Mijn toenmalige accountant was nalatig, hij diende aangiftes te laat in en vroeg de zorgaanslag te laat aan. Dat heeft me geld gekost. Met Martin klikte het meteen. Ik bracht hem mijn boekhouding en binnen 3 weken waren de cijfers klaar en besproken. Hij hielp mij af van mijn ongunstige arbeidsongeschiktheidsverzekering en diverse (te) dure lijfrente c.q. pensioenpolissen en kwam met alternatieven en gaf mij tips om geld te besparen.  Martin is doortastend, servicegericht en met zijn adviezen bespaar ik veel geld.

Jaap van der Spek. eigenaar Spekco Montage Dak Geveltechniek
Top <h4>dvpaa.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/meer-rendement/">Meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/mkb/">Midden & Klein Bedrijf (MKB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/landbouwmechanisatiebedrijven-lmb/">Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB)</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/diensten/">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/team/">Team</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/inloggen/">Inloggen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-lemmer/">Vestiging Lemmer</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/vestiging-steenwijk/">Vestiging Steenwijk</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klokkenluidersregeling/">Klokkenluidersregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/klachtenregeling/">Klachtenregeling</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/overzicht/">Landingspagina's</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/lmb-accountant/">LMB-Accountant voor meer rendement</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/contactformulier-lmb/">Contactformulier LMB</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/financieel-verantwoord-ondernemen/">Financieel Verantwoord Ondernemen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/goed-plannen-is-goed-besparen/">Goed plannen is goed besparen</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-vol-verwachting-klopt-ons-hart/">Prinsjesdag, vol verwachting klopt ons hart</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/wijziging-renteafspraken-krediet-rabobank/">Wijziging renteafspraken krediet Rabobank</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/prinsjesdag-belastingplannen-het-d-woord/">Prinsjesdag, belastingplannen, het D-woord</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dure-auto-s-rijden-of-eerder-stoppen-met-werken/">Dure auto\'s rijden of eerder stoppen met werken?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/dividendbelasting-afschaffing-gaat-niet-door-hoe-dan-wel-minder-belasting-betalen/">Dividendbelasting afschaffing gaat niet door, hoe dan wel minder belasting betalen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/uw-winkelpand-als-pensioen-of-als-molensteen/">Uw winkelpand als pensioen of als molensteen?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/investeren-voor-de-onderneming-of-voor-belastingaftrek/">Investeren, voor de onderneming of voor belastingaftrek?</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/articles/test/">test</a></li> <li><a href="https://www.dvpaa.nl/rel/landbouwmechanisatiebedrijf/">landbouwmechanisatiebedrijf</a></li> </ul>